VOLEM…ACTUEM !

ACCIÓ PER SANTA COLOMA DE CERVELLÓ

Acció per Santa Coloma  som una Agrupació d’Electors de Santa Coloma de Cervelló que volem posar en pràctica una nova forma d’entendre i de fer política local.

Creiem que la ciutadania hem de ser els veritables protagonistes en definir el model de poble de futur que volem, i creiem que hem de formar part activa de la seva configuració. Som conscients de que el nostre dia a dia dificulta la participació, però estem convençuts de que cal anar consolidant una cultura de la participació real, efectiva i responsable.

No volem ser una alternativa de govern amb cares renovades que es limitin a gestionar honestament i eficaç l’ajuntament. Volem caminar plegats cap a la utopia d’una societat més justa, més solidària i més lliure, sense complexes i amb optimisme.

Per tot plegat, Acció Ciutadana ens proposem com a nou model de gestió de la política local, on tots i totes tinguem cabuda en funció del nostre possible nivell d’implicació, i de que tothom en formem part. La participació ciutadana emmarcada en la transparència, en el rigor, i en la radicalitat democràtica són la base d’aquest projecte.

Et presentem els 3 pilars en què es fonamenta Acció per Santa Coloma :

  • Espais de debat i de propostes
  • Assemblea 
  • Electes locals

organigrama

Avís: Aquesta web no és un espai electoral. És una nova proposta d’organització ciutadana com es pot veure en el següent organigrama aprovat per l’assemblea d’adherits.