Arantxa Griñón Lucumberri, regidora electa del grup d’Acció per Santa Coloma de Cervelló

Tinc gairebé 50 anys i he viscut sempre al Baix Llobregat. Els últims 12 anys a la Colònia Güell.

La meva formació és en l’àmbit econòmic i fa pocs anys també vaig cursar un postgrau d’Igualtat i Gènere, degut al meu interès en el moviment feminista. He treballat com administrativa, comptable i com a tècnica econòmica en entitats del tercer sector. Aquesta experiència laboral ha fet que tingui un cert coneixement i vinculació amb el món associatiu i la feina que desenvolupen.

Santa Coloma de Cervelló és un municipi que ofereix oportunitats diverses d’implicar-se en la vida comunitària i treballar pel bé comú, des de l’àmbit cultural, d’oci, social, educatiu, esportiu, etc. Fa dos anys vaig poder vincular-me més estretament al projecte de l’agrupació d’electors Acció per Santa Coloma de Cervelló, ja que comparteixo el seu ideari com a grup d’esquerres, ecologistes, feministes, municipalistes, sobiranistes i republicans.

Espero poder desenvolupar una feina constructiva i alhora crítica des de l’Ajuntament per tal de millorar la vida de les veïnes i veïns de Santa Coloma de Cervelló.

  • Retribucions per assistències:
    Concurrència efectiva dels regidors i regidores a les sessions dels òrgans col·legiats dels que en formen part, en els següents termes:
    • Per cada sessió Plenària: 119,17 € (import brut)
    • Per cada sessió de la Comissió Informativa: 57,46 € (import brut)
    • Per cada sessió de la Junta de Govern: 47,88 € (import brut)

Contacte : accioxsantacoloma@gmail.com